Legénybúcsú feladatok második csomag

Második legénybúcsú feladatsor összeállításunk a legmerészebbeknek!

 

1. előre megadott szavakkal válaszoljon vicces kérdésekre, pl. Miért nem jöttem haza időben? Miért nem adtam haza a fizetésemet? Miből vettem új autót? stb

2. letakart, bekötött szemmel ismerjen fel 1-1 korty alapján italokat

3. osztogasson szórólapokat, melyek az erényeit ecsetelik

4. vonuljon a menyasszonya szülei házához és adjon nekik szerenádot, megköszönve a lányukat

5. válogassa ki a menyasszony egyes testrészeiről készült fotókat más nők azonos testrészeiről készült fotói közül

6. szervezzen le egy randit a bulin résztvevő egyik facér srácnak egy általa kiválasztott lánnyal

7. az este folyamán teljesíteni kell valamilyen feladatot, ahányszor elhangzik a menyasszonya neve, pl. Szilvinek szép a szeme vagy … a múltkor találkoztam Szilvivel a Blahán (nagyon nem ér szívatni, hogy minden mondatot Szilvivel kezdenek a résztvevők; lehetséges feladatok: le kell hajtani egy felest, le kell nyomni 5 fekvőtámaszt, el kell mondani egy nyelvtörőt stb)

8. a barátai által válogatott ruhadarabokban sétáljon az utcán és magyarázza el a szembejövő járókelőkelőknek, hogy nem őrült, csak hamarosan megnősült (javasolt öltözék pl. lábujjközöz papucs, térdzokni, lehetőleg valami barna, tatazokni, jéger alsó, hosszanti csíkos atléta, női kalap)

9. a megadott kulcsszavak használatával meséljen menyasszonyáról legalább 3 percben. A soron következő kulcsszót egy előre megbeszélt jelzés elhangzásakor kell beleszőni a mondatba, pl. taps, mobiltelefoncsörgés stb.

10. break-eljen a táncparketten