2021. legnépszerűbb lánybúcsús játékai

Idei év webáruház statisztikáit tekintve összesítettük a legkelendőbb termékeket. Igaz, még nincs itt év vége, de a lánybúcsúk szezonja alapvetően véget ért. A csajok alapvetően szeretik a különböző feladatokat, ezt bizonyítja, hogy szinte minden rendelésbe csomagolnunk kellett valamilyen szórakoztató próbatételhez szükséges terméket. Lássuk tehát a mókás cikkeket, hátha tudunk segíteni a jövő évi vásárlásnál.

Ivós társasjáték lánybúcsúra: mi is meglepődtünk ennek a játéknak a sikere okán, de talán nem véletlenül választották a csajok, hiszen szorosan összefügg az alkoholfogyasztással. A játék alap esetben négyen játszhatják (tartozék a pohár), de további feles poharakkal akár a létszámot is növelhetjük. Ilyen poharak szintén megvásárolhatóak nálunk, kedvező áron. 

Szókereső lánybúcsúra: sok kacagást garantáló leánybúcsús játék a legegyszerűbb fajtából. A szabályokat felesleges ismertetni, hiszen teljesen egyértelmű. Arra vigyázzatok, hogy ne ittasan álljatok neki, hiszen akkor, olyan furi szavak is kijöhetnek, mint a lápos, képiló, lutyoksegg, lazacarc, stb. 

Zsákbamacska feladatok, lánybúcsú verzió: olcsó, kicsi, vicces. Azt hiszem ezzel mindent leírtam erről a mókás termékről, melynek több verziója is fellelhető nálunk. Legjobban a macis szexpózos változat jött be Nektek, de ez nem véletlen, hiszen nekünk is ez tetszik a legjobban, illetve ez az egyetlen árucikkünk, amit mindenki kipróbált otthon. 😀

+1, Fotóvadászat a plázában: konkrét lánybúcsús játék, aminek a helyszíne valamelyik bevásárlóközpont, ahol minden adott egy jó móka eltöltésére. Vannak üzletek, bárok és kávézók, valamint sok-sok ember, akik biztos szívesen segédkeznek a különböző feladatok végrehajtásában.