4 dolog amit NE felejts el lánybúcsú szervezéskor

Ha lánybúcsú szervezésbe vágtál, akkor van egy-két dolog ami miatt már úgy érezheted, hogy egy kisebb esküvőt szervezel. Miért is? Sorolom: Vendégek, helyszín, költségvetés kiszámolása, játékok és sok már apróság amire néha nem is gondol az ember. Összegyűjtöttünk négy olyan fontos dolgot, amit semmiképp NE felejts el szervezéskor.

1. Szállás
Ha a lánybúcsú nem abban a városban/faluban/községben lesz ahonnan mindenki könnyen hazajut az éjszaka közepén, akkor érdemes szállást foglalni a teljes seregnek, ahol kipihenhetitek az éjszakai izgalmakat(Már ha a lánybúcsút éjszaka tartjátok.)

2. Büdzsé
A lánybúcsút sok esetben nem lehet pénztárca kímélőnek nevezni, ezért érdemes előre kiszámolni a teljes költséget. Beleértve ebbe az utaztatást, ajándékot, parti kellékeket, pólót, kitűzőt, étel-italt, játékokhoz és feladatokhoz szükséges eszközöket és egyebeket. Osszátok egy arányosan a lánybúcsú résztvevők között, hogy jobban kijöjjetek. A menyasszonyt ne számoljátok bele.

3. Tartalék
Mindig legyen nálatok elegendő és egy kicsit több pénz, mivel nem várt költségek is lehetnek az esemény folyamán. Akár egy új ruhadarab vásárlása vagy még egy kis innivaló, ennivaló, taxipénz és további dolgok, amikre nem is gondol mindennap az ember.

4. Utazás
A limuzin vagy buszbérlés manapság divatos, így ezzel mindenképpen érdemes számolni. De ha a buli közben szeretnétek A-ból B-be gyorsan eljutni, akkor egy taxi vagy más hasonló megoldás is költséggel jár, főleg egy nagy lánybúcsú esetén ahol több mint tízen vagytok.