Ábécé játék

A lánybúcsút/legénybúcsút legtöbbször szórakozóhelyeken szokták megtartani, amíg mások inkább otthon, hotelszobában, vagy épp az ország egy távoli pontján buliznak.
Ez akár egy mini-vakációnak is beillik a várva-várt nagy nap előtt. Utazás közben – főleg ha több órás útról van szó – akadhatnak unalmasabb időszakok, bár a döntés ugye nálatok van, hogy unatkoztok vagy inkább szórakoztok! Az ábécé nevű játékkal garantáltan jól fogtok mulatni. A kocsiban, buszon, vagy egyéb közlekedési eszközön, vagy épp azon kívül, utazás közben nevezzetek meg dolgokat, amelyek az ábécé különböző betűivel kezdődnek. Például: a menyasszony/vőlegény kezdi , és azt mondja, hogy „A”, mint Almabor. Aztán a következő pedig talál valamit, ami az ábécé következő betűjével kezdődik. Pl.: „B”, mint Biciklis nadrág.

Ha izgalmasabbá és viccesebbé akarjátok tenni a dolgot, akkor ahelyett, amit láttok találhattok olyan dolgokat, amiket a pároddal szoktatok csinálni az ágyban. Használd a képzelőerőd! Ezt egész út alatt játszhatjátok. És ha úgy van, akkor büntiként felpörgethetitek a játékot egy kis itallal. Ha valaki nem tudott 10 másodpercen belül kitalálni valamit a soron következő betűvel, akkor innia kell. Ez tutira elűzi az unalmat!

Jó szórakozást kívánunk!