Én még sosem játék legénybúcsúra / lánybúcsúra

Az ’Én még sosem…’ egy vicces, italozásról és őszinteségről szóló lánybúcsú vagy legénybúcsú játék.

Attól függően, hogy a party résztvevői sört, bort vagy épp rövid italokat szeretnek, sokféleképp felhasználhatóak az ünneplés alatt, pl. jutalomként vagy büntetésként.

Az „Én még soha” játék tökéletes arra, hogy a menyasszony élvezze a hajadonságát egy pár ital és a vendégek társaságában. Ezt jobb otthon játszani, mert nyilvános helyen kínos lehet, és az is elképzelhető, hogy valaki túlzásba viszi az italozást. Mint minden ilyen játéknál, amit emberekkel játszanak, fontos, hogy mindenki részt vegyen benne.

Nem lehet csak nézni vagy nem játszani.

A játék menete:

A játék viszonylag egyszerű. Gyűljünk össze, egy kört alkotva a résztvevőkkel és töltsünk pár rövidet, vagy amit szeretnek. A játék a kör valamelyik részén, egy embernél elindul. Mindenki, akire sor kerül, azzal kezdi, hogy elmondja, mi az, amit még soha nem csinált.
Pl: „Én még soha nem kaptam intőt a suliban” vagy „Én még soha nem csókoltam megy egy srácot a kocsiban”. Használd a képzelőerőd! Hozz fel olyan dolgokat, amiket te még nem csináltál, de a többiek valószínűleg már igen. Miután elmondtad, meg kell innod a kitöltött italt, és újra kell töltened, készen állva a következő körre.

A játék annál izgalmasabb minél több körön vagytok túl. Véletlenül fény derülhet titkokra, így kalandosabb lehet a dolog, mint amire számítottatok. Ha nem akarsz mindent kifecsegni és felfedni dolgokat, légy óvatos a játék közben!

A játékhoz jó szórakozást kívánunk!