Ismered a menyasszonyt?

Az lánybúcsúkra főként régi barátok és rokonok vesznek részt. Ennek tudatában a következő játékkal tesztelhetjük a vendégeket, hogy ki mennyire ismeri jól a menyasszonyt.

A menyasszony összeír egy lapra kb. 20-30 kvíz kérdést saját magával kapcsolatban a résztvevőknek.

A kérdések bármihez kapcsolódhatnak, pl.: „Mi a csillagjegyem?” vagy „Hol csókolóztam először?”, vagy „Melyik volt a legkínosabb pillanatom, amit megosztottam veled?”. A lapokat lemásolja/nyomtatja, hogy mindenkinek jusson belőle.

Az este során a résztvevők kitöltik a lapokat és ha mindenki készen van a válaszokkal, akkor egyenként felolvassák őket. Ez mondjuk akár unalmassá is válhat, ha sokan vagytok, így a menyasszony szemezgethet bizonyos kérdésekből. A menyasszonynak természetesen joga van kijavítani a válaszokat, és osztogathat nyereményeket a szórakoztató, érdekes válaszokért, de büntetéseket is az unalmas sztorikért és a rossz memóriával rendelkezőknek.

Ebben a játékban mindenki részt tud venni, és a menyasszony is rájön, hogy ki az, aki a legjobban ismeri őt.

A játék végén egy jó kis ajándék készíthető az összegyűjtött lapokból, ha egy szép irattartóba helyezitek ezeket. Így a későbbiekben vissza tud ja olvasni a válaszokat, és felelevenítheti a lánybúcsú vicces, érdekes pillanatait.

Jó játékot kívánunk!