Ismered a vőlegényed?

Egy szórakoztató lehetőség, hogy a menyasszony a figyelem középpontjába kerüljön (persze jó értelemben), és hogy meglásd mennyire ismeri egymást a jegyespár.

Ráadásul az előnye a játéknak, hogy ők maguk is rájönnek, hogy ténylegesen milyen jól ismerik egymást, és persze lehetőséget ad mindenki számára egy kis nevetésre. Az a személy, aki a lánybúcsút tartja (általában a legjobb barátnő), előkészíti a játékot. Leír kb. 20 kérdést egy lapra a vőlegénynek. Ezek egyszerű, de szórakoztató kérdések. Pl.: Hol születtél?, Melyik a kedvenc együttesed?, Melyek a legidegesítőbb szokásaid?, Mikor volt az első randitok?, Melyik volt az első film, amit együtt láttatok?

A következő lépés, hogy a vőlegény megválaszolja a kérdéseket írásban, vagy szóban a szervezőnek. A party közben a szervező felteszi a menyasszonynak ugyanazokat a kérdéseket a résztvevők előtt. A válasz után pedig mindig hangosan felolvassa, hogy mi volt a vőlegény válasza.

A menyasszonynak minden helytelen válasz után innia kell egyet. Ha a szervező nem biztos abban, hogy a válasz helyes vagy helytelen, a résztvevők megszavazzák.

A játékhoz jó szórakozást kívánunk!