Lánybúcsú dekorációk

Lánybúcsún nem csak a kellékek és ajándékok számítanak, hanem a dekoráció is!

Manapság már széles a választék és sok olyan lánybúcsú dekoráció érhető el magyar és angol felirattal, ami néhány évvel ezelőtt nem. A választás nem nehéz, így biztosan mindenki megtalálja a lánybúcsúhoz vagy a menyasszonyhoz legjobban illeszkedő fűzért, terítőt, poharat vagy kitűzőt.

A lánybúcsú jellegzetes színe a rózsaszín.

A rózsaszín különféle árnyalatai is megtalálhatóak az alapszínen kívül, mint pl a magenta vagy a babarózsaszín. A dekorációkon is főként ezek a színek dominálnak a fehér és fekete mellett. Akik nem szeretik ezeket a színeket, azoknak ajánljuk más színű dekorációinkat, hisz népszerű a lila, a kék szín is. Azt ne felejtsétek el, hogy csak rózsaszín színben van lánybúcsú feliratos füzér vagy banner.

Fontos a helyszín!

A lánybúcsú helyszín kiválasztását követően mindenképpen fektessetek hangsúlyt a megfelelő dekoráció és kiegészítők kiválasztására. Vásároljatok mindig elegendő hosszúságú függő dekorációt és elég lampiont, hogy ne legyen túl szellős a helyiség. Figyeljetek rá, hogy lehet-e akasztani vagy ragasztani a falakra vagy a plafonra.
Kerti parti esetén használhatjátok a fákat és különböző kötözőanyagokat (pl, spárga) a függesztéshez.

A TOP 3 lánybúcsú dekorációinkat itt találod. Ezek azok, amelyek egy buliból sem hiányozhatnak!

Lánybúcsú party banner 
Lánybúcsú party függődekoráció 
Lánybúcsú party kordonszalag 

További lánybúcsú dekorációk
További lánybúcsú kellékek
További lánybúcsú pólók

Lánybúcsú dekorációk Partikellekek.hu