Lánybúcsú feladatok #4

Sorozatunk negyedik részében ismételten érdekes és mókás lánybúcsú feladatokat hoztunk nektek.

1. Írjon le minden lánybúcsún résztvevő személy egy szót és a menyasszony ezekből fogalmazza meg az esküvői fogadalmát bevállalós menyasszonyok fel is olvashatják idegenek előtt)
2. A menyasszony gyűjtsön aláírásokat és jókívánságokat idegen pasiktól a pólójára. (egyszerű fehér póló tökéletes).
3. Játszatok felelsz vagy mersz játékot! Határt csak a fantáziátok szab. Az aktuális játékos feleljen egy kérdésre vagy ha nem, akkor csinálja meg a többiek által kiszabott feladatot. Ha egyiket sem meri bevállalni, akkor innia kell!
4. Adjon el óvszert idegeneknek a menyasszonyt.
5. A menyasszony igyon tequilát! A nehezítés az, hogy a só, a citrom és a pohár egy idegen pasinál legyen!
6. Készítsetek képeket a menyasszonyról, amin klasszikus festményeket mutattok be, jelenítetek meg. (pl . Majális , Ásító inas, Mona Lisa). Ennek a nehezített változata, hogy idegeneket is bevontok a játékba. Fokozhatjátok, ha utána megmutatjátok a fotókat ismeretlen embereknek és ki kell találniuk, hogy melyik képet ábrázolja!
7. Kérdezzen meg 10 pasit a menyasszony, hogy mi a kedvenc étele és kérje el tőlük a receptet. Extra: ha ezt tollal a mellére vagy a fenekére felírják!
8. A lufi sokoldalú dolog! Táncoljon úgy idegen férfival a menyasszony, hogy különböző testrésszel tartjátok a lufit. ( homlok, száj, csípő, térd, ismét csak a fantázia szab határt)
9. Kezdhetitek a bulit azzal, hogy adtok egy listát a menyasszonynak amit a buli végére össze kell gyűjtenie ( cigi, gyűjtő, toll, névjegykártya, zsebkendő stb)!
10. Vőlegény ismereti játék. A leendő arának válaszolnia kell a kérdésekre és rossz válasz esetén innia kell egyet ( a legegyszerűbb kérdések is zavart okozhatnak, pl. mi a kedvenc focicsapata? Ezért érdemes a vőlegénytől tájékozódni, mert szegény ara gyorsan becsíphet) !

A feladatok száma csökkenthető, figyelembe véve a lánybúcsú játékokra és szánt időt!
Jó szórakozást kívánunk!