Lánybúcsú szezon vége

Most, november elején már bátran kijelenthetjük, hogy a lánybúcsú és legénybúcsú szezon véget ért. Ez nem azt jelenti, hogy alvó módba kapcsolunk, éppen ellenkezőleg, most indul be igazán a munka a műhelyünkben. Rengeteg új ötlet fogalmazódott meg bennünk az idény során, ezek mind most kerülnek kidolgozásra és a tervezőasztalra, hogy tavaszra már az új kollekciókat is beszerezhessétek a legény- és lánybúcsúkra. Nagy változások lesznek a kitűzők területén, több mintát nevesítünk, hogy egyedi névvel is lehessen rendelni jelvényeket, illetve új grafikák is terítékre kerülnek.
A kiegészítők és a partikellékek kínálata is jelentősen bővül, ezen témában is több új termék kerül majd a polcokra vásárlóbarát árakon.
A legnagyobb változás azonban a pólókat érinti. Jövőre a lánybúcsú és legénybúcsú pólóink a legnagyobb választékban lesznek elérhetők, teljesen egyedi mintákkal, szuper minőségben és baráti árakon. Pólókat majd névre szólóan is készítünk egyedi dátummal, mindezt rövid átfutással, és kedvező árakkal!
Érdemes követni a weboldalainkat is, hiszen mindent folyamatosan frissítünk és rendszeresen új akciókkal jelentkezünk (pl. nemsokára megjelenik a karácsonyi kuponjaink).