Legénybúcsú feladatok #2

Második feladatsor összeállításunk legénybúcsúra a vőlegénynek.

1. Előre megadott szavakkal válaszoljon vicces kérdésekre, pl. Miért nem jöttem haza időben? Miért nem adtam haza a fizetésemet? Miből vettem új autót? stb

2. Letakart, bekötött szemmel ismerjen fel 1-1 korty alapján italokat. Figyeljetek rá, hogy sok különböző alkoholos ital keverése esetén csúnya balesetek történhetnek!

3. Készítsen papírra tollal szórólapokat az erényei felsorolásával, majd osztogassa őket idegen nőknek.

4. Vonuljon a menyasszonya szülei házához és adjon nekik szerenádot, megköszönve a lányukat.

5. Válogassatok össze a menyasszony és más nők testrészeiről fotókat és jelölje meg a vőlegény, hogy melyik lehet a menyasszonyé.

6. Szervezzen le egy randit a bulin résztvevő egyik facér srácnak egy általa kiválasztott lánnyal.

7. Az este folyamán teljesíteni kell valamilyen feladatot, ahányszor elhangzik a menyasszonya neve, pl. Szilvinek szép a szeme vagy … a múltkor találkoztam Szilvivel a Blahán (nagyon nem ér szívatni, hogy minden mondatot Szilvivel kezdenek a résztvevők) Lehetséges feladatok: le kell hajtani egy felest, le kell nyomni 5 fekvőtámaszt, el kell mondani egy nyelvtörőt stb

8. A barátai által válogatott ruhadarabokban sétáljon az utcán és magyarázza el a szembejövő járókelőknek, hogy nem őrült, csak hamarosan megnősül (javasolt öltözék pl. papucs, térdzokni, lehetőleg valami barna, tatazokni, jéger alsó, hosszanti csíkos atléta, női kalap, stb)

9. Előre megadott kulcsszavak használatával meséljen menyasszonyáról legalább 3 percben. A soron következő kulcsszót egy előre megbeszélt jelzés elhangzásakor kell beleszőni a mondatba, pl. taps, mobiltelefoncsörgés stb.

10. Break-eljen a táncparketten, vagy próbálja imitálni, hogy tud break-elni.

A játékokhoz jó szórakozást kívánunk!