Lánybúcsú feladatok összeállítás #4

Sorozatunk negyedik részében ismételten érdekes és mókás lánybúcsú feladatokat hoztunk nektek.

– Mindenki leír egy tetszőleges szót, ezekből esküvői fogadalom meg alkotása (bevállalós mennyasszonyok fel is olvashatják idegenek előtt is)
– Gyűjts a pólódra aláírást és jókivánságokat pasiktól ( egyszerű fehér póló tökéletes).
– Klasszikus felelsz vagy mersz játék, határ a fantázia. Felelj egy kérdésre vagy, ha nem akkor csináld meg a többiek által kiszabott feladatot. Ha egyik sem akkor igyál!
– Adj el óvszert idegeneknek!
– Igyál tequilát! A nehezítés, hogy a só, a citrom és a pohár egy idegen pasinál legyen!
– Klasszikus festmények fotón való megjelenítése (pl . Majális , Ásító inas, Mona Lisa), természetesen idegenekkel! Fokozhatod, ha utána megmutatod a fotókat és ki kell találni melyik képet ábrázolja!
– Kérdezz meg 10 pasit mi a kedvenc kajája, és kérd el tőlük a receptet!
– A lufi sokoldalú dolog! Táncolj úgy idegennel, hogy különböző testrésszel tartjátok a lufit ( homlok, száj, csípő, térd, ismét csak a fantázia szab határt)!
– Kezdhetitek a bulit avval, hogy adtok egy listát a mennyasszonynak amit a buli végére össze kell gyűjtenie ( cigi, gyűjtő, toll, névjegykártya, zsebkendő stb)!
– Vőlegény ismereti játék, ha a leendő ara rossz választ ad innia kell egyet ( a legegyszerűbb kérdések is zavart okozhatnak, pl. mi a kedvenc focicsapata? Ezért érdemes a vőlegénytől tájékozódni, mert szegény ara gyorsan becsíphet) !
– Hímezd a vőlegényed monogramját egy ruhadarabba!
– Rúzsozz ki egy idegen férfit!

Jó szórakozást kívánunk!