Ötletek lánykéréshez

Unod a hagyományos lánykérést? Különlegesen vagy éppen őrült módod szeretnéd megkérni a kedvesed kezét? Összegyűjtöttünk neked néhány kreatív ötletet, amiből ötletet meríthetsz.

1. Nyilvános lánykérés

– Válaszd ki a helyet a városban, mely kedvesed kedvenc helye, vagy éppen első randitok helyszíne, lényeg, hogy mindkettőtök számára fontos. Miután megtervezted a napot és a helyszínre értek, térdelj le és tedd fel a nagy kérdést. Érdemes előtte megkérni valakit, hogy fényképezze le az eseményt, lehet akár ismerőst megkérni, vagy egy ismeretlen járókelőt.
– Szeretitek a zenét, szerettek koncertre járni? Lepd meg kedvesedet a koncert alatt. Egyeztess a szervezőkkel, hogy játsszák el kedvenc dalotokat, vagy ha van rá lehetőség, akkor kérd meg az előadókat, hogy mondják be szerelmed nevét.
– A Balatonnál nyaraltok és a nyaralásra tervezted a lánykérést? Keress fel légi reklámokkal foglalkozó céget, és kérj tőlük légi feliratot.
– Gyakran hallgattok rádiót? Telefonálj be és kérd meg kedvesed kezét a rádión keresztül és küldd el kedvenc dalát. Persze előtte bizonyosodj meg róla, hogy hallgassa éppen akkor a műsort.

Lánykérés ötletek
Lánykérés ötletek

2. Lánykérés a nyaralás alatt:

– Tervezz egy romantikus repülős utat kedvesednek, majd mikor a repülőn vagytok, a felhők között 🙂 , kérd meg az utaskísérőket, hogy a hangosbemondón keresztül tehesd fel a kérdést.
– Tengerparti nyaraláson vagytok? Egy romantikus csendes délután mikor a parton sétáltok rajzolj egy szívet a homokba, majd mikor kedvesed elfordul, helyezd a gyűrűt a szív közepébe.
– Egy kiadós városlátogatás után a szálloda éttermében vacsoráztok, egyeztess a személyzettel, hogy itt varázsoljanak nektek romantikus pillanatot, de kérheted, hogy a vacsora alatt a szállodai szobát tegyék tökéletessé a lánykéréshez.

3. Lánykérés otthon:

– Hívd össze barátaidat vagy a családot egy szolid partira, kérd meg őket, hogy mindenki vegyen fel egy előre legyártott pólót a “Hozzám jössz feleségül?” felirattal, hogy mindenkin egy betű legyen. A parti elején érdemes a póló fölé venni egy pulcsit vagy kardigánt, hogy elsőre ne vegye észre az ifjú menyasszony. Később mikor csoportkép készül “összeállhat a kérdés”.
(A pólók gyártásával kapcsolatban keresd a kituzoshop.hu weboldalt.)
– Mielőtt kedvesed hazaérne, rakd tele a szobát közös fényképeitekkel, emlékeitekkel, esetleg néhány lufival, virágszirommal. Gyertyákkal, finom illatokkal még kellemesebbé varázsolhatod a környezetet.
– Szerettek kirakózni? Készíts egyedi kirakót közös képetekkel és a kérdéssel, “Leszel a feleségem?”, majd egy esős napon rakd ki vele közösen.
(A puzzle gyártásával kapcsolatban keresd a kituzoshop.hu weboldalt.)

Lánykérés ötletek
Lánykérés ötletek

4. További ötletek:

– Lepd meg kedvesedet a munkahelyén, esetleg beszélj össze a kollégáival, hogy még izgalmasabbá tegyétek ezt a különleges esemény.
– Rejtsd a gyűrűt egy kindertojásba, mellyel meglepheted szerelmedet.
– Az évszakok számos ötletet kínálnak. Télen a hóba írhatod ki a kérdést, ősszel pedig a lehullott falevelekből formálhatod meg. Kérd meg ismerőseidet, hogy mire a helyszínre értek készítsék el a feliratot jól látható helyen, majd miután kedvesed észrevette, térdelj le elé és várd a választ.

Ha feltetted már a nagy kérdést és igent mondott életed szerelme, akkor itt az idő, hogy megtervezd a legizgalmasabb legénybúcsút/lánybúcsút is.

Keress ötleteket a lanybucsukituzo.hu oldalon, és szerezd be a legjobb kellékeket a partikellekek.hu weboldalán.