Saját készítésű lánybúcsú meghívó csomagolása

Egyszerű és dekoratív lánybúcsú meghívó csomagolást találtunk, melyet veletek is megosztunk. Elkészítése kevesebb mint 2 perc és az ára is nagyon alacsony.

Lánybúcsú meghívó csomagolás

Hozzávalók:
– A4-es fekete kartonpapír (1db-hoz)
– Rózsaszín szalag vagy rózsaszín cipőfűző
– Egy kis kézügyesség

Az A4-es lapot és képzeletben oszd el négy felé. A két szélső negyed felső sarkát vágd le úgy, hogy az első a másodikhoz a negyedik meg a harmadik széléig érjen.(képen a rózsaszín feletti rész) Figyelj rá, hogy mind a két oldalt azonos legyen a dőlésszöge a vágásnak! A lap két oldalán a vágás alatt készíts lyukakat, amint át tudod fűzni a szalagot vagy a cipőfűzőt. Lentebb találsz egy sablont ami alapján könnyedén elkészítheted. Töltsd le, nyomtasd ki Egy A4-es fehér papírra és használd mintának a lánybúcsú meghívók elkészítéséhez. Jó szórakozás már a lánybúcsú előtt és így még egyedibb lehet a teljes lánybúcsú 🙂

A hozzávalóknál fekete kartont ajánlottunk, de természetesen bármilyen színből elkészíthető tetszés szerint. A meghívót érdemes A5-nél egy kicsit kisebbre méretezni, hogy a középső részbe kényelmesen beleférjen. A karton külső felét lehet dekorálni glitterrel, vagy más színű kartonból kivágott alakzatokkal, csillagokkal, szívecskékkel vagy akár kézírással, kézi rajzzal is.

Ha tetszett a cikk, oszd meg, hogy másokhoz is eljusson ez a remek megoldás!

Lánybúcsú meghívó csomagolás ingyen letölthető minta