Termékismertető: kukis szívószálak

A leánybúcsúk legkeresettebb kiegészítői a kitűzők után. Úgy gondoltam, ha ebből a termékből ilyen sokat rendelnek a csajok a bulira, akkor kipróbálok egyet, hogy eredeti rendeltetésének megfelel-e. Lássuk ezt a rövid tesztet.

Elsőnek vizet szippantottam fel vele, semmi extra, simán megittam az egész pohárral.

Következő ital a sör volt (Nem tudom, mennyire vedelik a nők ezt a nedűt a lánybúcsúkon?). No para, simán lecsúszott a torkomon. Hozzáteszem, kivételesen dobozból ittam, de nem okozott problémát, a sörösdoboz lyukán simán befér a szívószál (a 28 cm-es kicsit vastagabb, azzal nem ment volna).

Harmadik ital egy kis vodka volt. Ezt issza egyáltalán valaki szívószállal? Próba sikerült, kicsit furcsa volt, de iható.

Negyedik szeszes ital a pezsgő és a martini. Külön-külön kipróbáltam fél-fél decit: teljesen működőképes volt a dolog.

Több alkoholt nem ittam, nem akartam berúgni. Amúgy is, biztos mindig akad a lánybúcsúkon legalább egy olyan leányzó, aki absztinens. Jöjjön hát az almalé, a coca cola és zárásként ásványvíz. Ezeket is problémamentesen felszívtam.

Összegzés: az általam kipróbált italokkal remekül működik a szívószál! Az óriás, 28cm-es típust kihagytam. Úgy gondoltam, ha a kicsivel megy az ivás, akkor a naggyal se okozna gondot. Illetve a sima szívószálnak kipróbáltam a foszforeszkáló változatát koromsötétben, a fürdőszobában. Kicsit furcsa volt, de társaságban, jó parti közepette biztos mókás. Ajánlom mindenkinek.

Itt megvásárolhatod a lánybúcsús szívószálakat:

Alap, 19cm-es, testszínű
19 cm-es, színes, csomagban
19 cm-es, foszforeszkáló szívószál, darabra
28 cm-es óriás szívószál, natúr változat

http://www.partikellekek.hu/lanybucsu_kellekek_kiegeszitok/szivoszalak-