Unikornis, a lánybúcsú egyik újdonsült cukisága

Az elmúlt évek egyik legújabb cukisága az unikornis, magyarul egyszarvú. Lánybúcsúkon is elő-elő szokott kerülni a téma, ezért ebben a rövid cikkünkben összegyűjtünk néhány Unikornis mintás lánybúcsú kelléket.

Lánybúcsú pólókra egy mintát szoktunk használni, különböző színű alapanyagra és ujjatlan formára is. 100% pamut alapanyag, kényelmes viselet, amire a minta digitális nyomtatással kerül rá, így tartós, nem vastag nyomat.

A lánybúcsún ajándékozni szoktak valami apró konyhai kiegészítőt a menyasszonynak. Miért ne lehetne ez is egyszarvú mintás? Itt vannak az unikornis mintás pohár- és tányéralátétek

És ha már megvan az ajándék és nem szeretnél csomagolópapírral bíbelődni, akkor itt vannak az unikornisos ajándéktasakok is. Nem csak lánybúcsúra, hanem más alkalomra is felhasználható. Könnyen kezelhető és nem telik el rengeteg idő a ragasztással és papír hajtogatással.

A cikk végére hagytam az egyik kedvencem, az unikornis mintás faliórát. Ez a szuper cuki óra lánybúcsú ajándéknak is megállja a helyét, de születésnapra, névnapra, barátnőknek vagy akár Valentin-napra is ajándékozható.

Unikornis mintás falióra
Unikornis mintás falióra

Ha még több unikornis témájú ajándékot szeretnél, akkor a partikellekek.hu webáruházban nagyon sok félét találhatsz.